Sluit video
  • Online
  • Contentcreatie

Kleurrijk, eenvoudig en toegankelijk voor een verbeterde cliëntbetrokkenheid - Zinzia

Over Zinzia

Zinzia Zorggroep biedt zorg- en welzijnsdiensten voor ouderen en mensen met een complexe zorgvraag. Met verschillende locaties en een breed scala aan diensten, richt Zinzia zich op persoonlijke zorg en aandacht, waarbij kwaliteit en innovatie centraal staan.

image

Wat hebben we gedaan

Eenvoudig in gebruik

Zinzia had behoefte aan een moderne, gebruiksvriendelijke website die de uitgebreide zorgdiensten en faciliteiten duidelijk presenteert aan hun doelgroep. Daarnaast was er behoefte aan relevante en pakkende content die de kernwaarden en het zorgaanbod van Zinzia effectief communiceert. In nauwe samenwerking met Zinzia hebben we een compleet nieuwe website ontwikkeld die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook eenvoudig te navigeren. De nieuwe website heeft geleid tot een verbeterde online aanwezigheid en een verhoogde interactie met potentiële cliënten en hun families.

image
image
image
image

Vertel eens: wat maakt jou, jou? Als je jouw verhaal niet communiceert, niets zegt, ben je nietszeggend. En omdat niemand dan wat over je kan vinden word je dus ook niet gevonden. Dat is het verhaal. Laten we dus eens een bakkie doen. Vertel ons eens het unieke verhaal van jouw bedrijf, ambities en uitdagingen.

image
image
image
image
image
image

Laten we een bakkie doen

Henk den Boer

Partner & salesmanager

telt®

Van oud naar nieuw: De krachtige transformatie met plussen en minnen