Sluit video
  • Ontwerp
  • Online
  • Contentcreatie

Een gebruiksvriendelijke webshop in een fris en fruitig jasje - Fruitkist

Cases

Over Fruitkist

Fruitkist.nl, een enthousiaste samenwerking van regionale partners en kwekers, zet zich in voor een korte keten en duurzaam werken. Zij verzorgen de dagelijkse levering van gezonde snacks op de werkvloer.

image

Wat hebben we gedaan

Een duurzame benadering van vers fruit & geschenken

We hebben een nieuwe webshop voor Fruitkist.nl gelanceerd! Deze hippe online shop weerspiegelt hun toewijding aan vers fruit en duurzaamheid. Ons werk omvatte het ontwerpen en ontwikkelen van een eigentijdse, gebruiksvriendelijke webshop waar klanten eenvoudig vers fruit en geweldige cadeaus kunnen bestellen. We hebben ook gezorgd voor een consistente boodschap die de missie van Fruitkist.nl zowel intern als extern helder communiceert. Het resultaat? Een trendy online shop die perfect past bij hun stijl en waarden.

image
image
image
image

Vertel eens: wat maakt jou, jou? Als je jouw verhaal niet communiceert, niets zegt, ben je nietszeggend. En omdat niemand dan wat over je kan vinden word je dus ook niet gevonden. Dat is het verhaal. Laten we dus eens een bakkie doen. Vertel ons eens het unieke verhaal van jouw bedrijf, ambities en uitdagingen.

image
image
image
image

Laten we een bakkie doen

Henk den Boer

Partner & salesmanager

Wolfswinkel Reiniging

Herdefiniëring en groei: het inspirerende verhaal van eenduidige communicatie

image