Sluit video
  • Branding
  • Ontwerp
  • Online
  • Contentcreatie

Herdefiniëring en groei: het inspirerende verhaal van eenduidige communicatie - Wolfswinkel Reiniging

Cases

Over Wolfswinkel Reiniging

Gespecialiseerd in huisvuilinzameling en verhuur van veegmachines en containers. Wolfswinkel Reiniging kent de weg. Zorgen met passie voor wegennetten en liefde voor nette wegen. Niet alleen de medewerkers staan dagelijks voor je klaar om de straten schoon te houden, maar Wolfswinkel Reiniging reinigt samen, dus ook met jou.

image
image

Wat hebben we gedaan

Het verhaal van eenduidige communicatie en vernieuwing

Vanuit Wolfswinkel Reiniging kregen we de vraag om eens met een frisse blik te kijken naar het verhaal van de organisatie. Zowel intern als extern moest er een éénduidige boodschap ontwikkeld worden. Hieruit rolde onze storytelling, veiligheidscampagne en een compleet nieuwe website. Dankzij onze 5×5 campagne, ademt alle communicatie dezelfde eenduidige boodschap.

image
image
image
image

Vertel eens: wat maakt jou, jou? Als je jouw verhaal niet communiceert, niets zegt, ben je nietszeggend. En omdat niemand dan wat over je kan vinden word je dus ook niet gevonden. Dat is het verhaal. Laten we dus eens een bakkie doen. Vertel ons eens het unieke verhaal van jouw bedrijf, ambities en uitdagingen.

image
image
image
image
image
image
image

Laten we een bakkie doen

Henk den Boer

Partner & salesmanager

Horsetrucks for Rent

Nieuwe huisstijl en online platform

image