Sluit video
  • Branding
  • Ontwerp
  • Online
  • Contentcreatie

Een eeuw vieren met een grandioos jubileum en nieuwe website - Bouwbedrijf Osnabrugge

Cases

Over Bouwbedrijf Osnabrugge

Een vrijstaande woning, een bedrijfshal of een brandweerkazerne; ieder bouwobject is maatwerk. De specialisten van Bouwbedrijf Osnabrugge realiseren jouw bouwproject en begeleiden het gehele bouwproces, van tekening tot en met oplevering.

image
image

Wat hebben we gedaan

Een stukje lokale trots

Voor Bouwbedrijf Osnabrugge, bij ons om de hoek, hebben we een inspirerende reis gemaakt. We hebben niet alleen een geheel nieuwe website ontwikkeld die hun moderne kant weerspiegelt, maar ook een grandioos evenement georganiseerd ter ere van hun 100-jarig bestaan. Ons werk heeft niet alleen hun online aanwezigheid getransformeerd, maar heeft ook een buitengewoon jubileum gecreëerd om hun rijke geschiedenis en toekomstvisie te vieren. Het resultaat was een krachtige combinatie van erfgoed en innovatie, waarmee Bouwbedrijf Osnabrugge, een bedrijf dat letterlijk om de hoek zit, zich profileerde als een solide speler in de bouwsector.

image
image
image
image

Vertel eens: wat maakt jou, jou? Als je jouw verhaal niet communiceert, niets zegt, ben je nietszeggend. En omdat niemand dan wat over je kan vinden word je dus ook niet gevonden. Dat is het verhaal. Laten we dus eens een bakkie doen. Vertel ons eens het unieke verhaal van jouw bedrijf, ambities en uitdagingen.

image
image
image
image
image
image
image
image

Laten we een bakkie doen

Henk den Boer

Partner & salesmanager

Fruitkist

Een gebruiksvriendelijke webshop in een fris en fruitig jasje

image