Sluit video
  • Branding
  • Online

Nieuwe huisstijl en online platform - Horsetrucks for Rent

Cases

Over Horsetrucks for Rent

Horsetrucks for Rent biedt veilig en comfortabel paardentransport met luxe paardenwagens. Vanuit een maatschappelijk betrokken visie gebeurt dit samen met verhuurpunten en huurders via de duurzame weg. Om Horsetrucks for Rent op de kaart te zetten, moest het zichtbaar worden in de paardensport.

image
image

Wat hebben we gedaan

Van identiteit tot werkend platform

Voor Horsetrucks for Rent verzorgden we de identiteit, explanimation en een compleet boekingsplatform. Het systeem lijkt eenvoudig aan de voorkant, maar de kracht zit hem in de techniek. Of je nu simpelweg een paardentruck wilt huren, de planning wilt bekijken óf wilt monitoren wat voor gebreken er aan de trucks zijn. Bij Horsetrucks for Rent is dat samengebracht in één goedwerkend systeem. Wij brachten Horsetrucks for Rent naar de juiste bestemming en timmeren vandaag de dag nog hard door aan de doorontwikkeling van deze uitdagende case.

image
image
image
image

Vertel eens: wat maakt jou, jou? Als je jouw verhaal niet communiceert, niets zegt, ben je nietszeggend. En omdat niemand dan wat over je kan vinden word je dus ook niet gevonden. Dat is het verhaal. Laten we dus eens een bakkie doen. Vertel ons eens het unieke verhaal van jouw bedrijf, ambities en uitdagingen.

image
image
image
image
image
image
image

Laten we een bakkie doen

Henk den Boer

Partner & salesmanager

Lomans

Een compleet nieuw merk met onthullingsevent en bijpassende website