Sluit video
  • Branding
  • Online
  • Contentcreatie
  • Ontwerp

Van oud naar nieuw: De krachtige transformatie met plussen en minnen - telt®

Over telt®

Voorheen bekend als Onderweegs & De Groot Accountants, heeft telt® een frisse identiteit omarmd met een sterke focus op het creëren van waarde voor hun klanten. Met een toegewijd team biedt telt® niet alleen deskundig financieel advies, maar ook een persoonlijke aanpak dat gericht is op het begrijpen en ondersteunen van de behoeften van elke klant. Hun merkbelofte 'Bij ons telt iedereen' belooft een partnerschap dat verder gaat dan alleen cijfers en waarde hecht aan elke relatie als essentieel voor succes.

image

Wat hebben we gedaan

Van oud naar nieuw

Voor telt® hebben we een complete rebranding gerealiseerd, waarbij we zijn overgestapt van de traditionele naam Onderweegs & De Groot Accountants naar de moderne identiteit van telt®. Dit omvatte een uitgebreide reeks aanpassingen, waaronder een krachtige brandvideo, vernieuwde signing en een volledig herontworpen website. Met deze transformatie hebben we telt® gepositioneerd als een eigentijds accountantskantoor dat klaar is voor de toekomst, terwijl we tegelijkertijd de kernwaarden van betrouwbaarheid en persoonlijke service hebben behouden.

image
image
image
image

Vertel eens: wat maakt jou, jou? Als je jouw verhaal niet communiceert, niets zegt, ben je nietszeggend. En omdat niemand dan wat over je kan vinden word je dus ook niet gevonden. Dat is het verhaal. Laten we dus eens een bakkie doen. Vertel ons eens het unieke verhaal van jouw bedrijf, ambities en uitdagingen.

image
image
image
image
image
image

Laten we een bakkie doen

Henk den Boer

Partner & salesmanager

Heart for Gardens

Een nieuwe identiteit, website en high-end content