Sluit video
  • Branding
  • Online
  • Contentcreatie

Een nieuwe identiteit, website en high-end content - Heart for Gardens

Over Heart for Gardens

Heart for Gardens: tijdloos design, passie en kennis van zaken. Heart for Gardens bedenkt, bouwt en onderhoudt exclusieve tuinen en buitenruimtes. Dit doen ze door natuur, lifestyle, passie en design met elkaar en de binnenruimte te verbinden.

image

Wat hebben we gedaan

Van groen naar groots

In nauwe samenwerking met Heart for Gardens hebben we een visuele metamorfose gerealiseerd met een high-end fotoshoot en videoshoot. Dit resulteerde in adembenemende visuele content, inclusief een meeslepende moodvideo, die de luxe en exclusiviteit van Heart for Gardens perfect belicht. Bovendien hebben we een nieuwe website ontwikkeld, die naadloos aansluit bij hun high-end uitstraling en nu het kloppende hart van hun online aanwezigheid is geworden.

image
image
image
image

Vertel eens: wat maakt jou, jou? Als je jouw verhaal niet communiceert, niets zegt, ben je nietszeggend. En omdat niemand dan wat over je kan vinden word je dus ook niet gevonden. Dat is het verhaal. Laten we dus eens een bakkie doen. Vertel ons eens het unieke verhaal van jouw bedrijf, ambities en uitdagingen.

image
image
image
image
image
image
image

Laten we een bakkie doen

Henk den Boer

Partner & salesmanager

Bouwbedrijf Osnabrugge

Een eeuw vieren met een grandioos jubileum en nieuwe website